top of page

Little Green Fox

Bijgewerkt op: 9 mei 2019

Hoi, even voorstellen...

Ik ben Corinne van The Fox House en via mijn blog 'Little Green Fox' wil ik op een leuke manier dieper ingaan op onze dagelijkse beslommeringen om wat bewuster en groener te leven en te ondernemen.


Samen met mijn man, Helmut, run ik een bescheiden bedrijfje waarin we met behulp van een #lasercutter leuke en persoonlijke spullen ontwikkelen. We proberen dit zo veel mogelijk te doen met het oog op ecologie en duurzaamheid van de gebruikte materialen. Niet altijd even makkelijk, maar hey, we doen ons best!

Hopelijk vinden jullie wat leesplezier in onze toekomstige blog-posts en kunnen we jullie ook nog een beetje inspireren...

Groene groetjes!


18 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page